Wednesday, April 21, 2010

dah mai dah...

musim exam dah mai dah.. isnin depan dah start exam.. tah apa yg aku tau pun aku taktau.. dok bukak tutup, bukak tutup buku tp cam apa pun xdak input.. cam dah lost momentum je ni.. apasal pun xtau, nk kata sebok sgt pun idak gak sem ni.. tah pekemende yg aku sebukkn pun xtau.. tgk le dlm sehari dua ni nk kena wt something ni..


acoi kata:x salah dera diri sendiri..

No comments:

Post a Comment